Fleurs D’Arlette

Venim cu o veste mult așteptată: s-a deschis florăria Fleurs D’Arlette la Magnolia.
Boutique by Fleurs D’Arlette este un concept unic de artă florală în Brașov ce va aduce multe zâmbete și bucurie prietenilor din Răcădău. Poți ridica un buchet sau aranjament rapid, sau poți realiza o comandă florală, atent sfătuit de noua echipă de floriști.
Mai multe informații găsești aici: www.fleursdarlette.ro.

Librăria Compas

Librăria Compas este o companie de comerț cu articole de birotică, papetarie, tehnica de birou, cărți, jucării, cadouri, produse de art & hobby, rechizite școlare și multe altele.

Tel: 0772 201 132

Web: librariacompas.ro

Ral Fashion Outlet

Ral Fashion este un magazin multibrand de tip outlet unde o sa găsești produse de la branduri de renume la prețuri mai accesibile decât într-un magazin obișnuit.

 

Dorești să achiziționezi un produs de renume și aștepți perioada reducerilor? Acum nu trebuie să mai aștepți pentru că Ral Fashion îți oferă reduceri de până la 70% în fiecare zi. Îți punem la dispoziție o gamă diversificată de produse de îmbrăcăminte, accesorii deosebite și țn trend pentru toate gusturile și toate buzunarele.

 

Tel: 0722 442 947
E-mail: tibor.nagy @ yahoo.com

Sergiana

Preparate din carne aromate cu ingrediente naturale. Carne de porc proaspătă în galantare. Produse din vită fragedă Black Angus. Specialități din Poiana Mărului. Delicii din vânat.

 

În două cuvinte: gustul Sergiana!

 

Web: sergianagrup.ro

VitaMix

Magazinul Naturist VitaMix comercializează o gamă largă de suplimente alimentare, alimente și cosmetice BIO pe teritoriul ţării.

Scopul nostru este acela de a satisface dorinţele şi nevoile clienţilor noştri, de aceea oferim produse de calitate superioară și vă punem la dispoziție informații corecte necesare.

Vitamix este activ atât în magazinul online, oferind servicii prompte, cât și fizic, în cele 34 de magazine deschise în țară, număr în continuă creștere.

 

Tel: 0365 430 166;

0757 095 090

Web: vitamix.ro

Carrefour market

Carrefour Magnolia va promova aceleași valori ale grupului: Cele mai mici prețuri, varietate, calitate, inovație și servicii. Pe o suprafață de 2.000mp, veți putea găsi aproximativ 18.000 de articole, de la brânzeturi, mezeluri, lactate și carne de cea mai buna calitate, de o prospețime ireproșabilă la cele mai mici prețuri, până la produse de larg consum și aparate electrocasnice.

 

Program:

Luni – Sâmbătă: 8:00 – 22:00

Duminică: 8:00 – 20:00

 

Tel: 0268 320 043

Web: carrefour.ro

Pepco

PEPCO este un lanț european de retail care comercializează articole de îmbrăcăminte, dar și produse de uz general, la cele mai mici prețuri. Într-o singură lună, mai mult de 3 milioane de clienți ne vizitează magazinele.

 

Oferta PEPCO însumează aproximativ 4000 de produse, dintre care: îmbrăcăminte pentru copii și adulți, lenjerie de corp, accesorii, jucării, papetărie, mobilier de casă, decorațiuni și ornamente, textile de uz casnic etc. În prezent, avem mai mult de 1600 de magazine în 11 țări.

 

Tel: 031 630 61 77 (Relații Clienți)

Web: pepco.ro