Împreună înmulţim bucuria Crăciunului! - Magnolia

Împreună înmulţim bucuria Crăciunului!

Cozonacul pe masă, bradul de Crăciun, jucăriile pentru cei mici reprezintă normalitatea de Crăciun? Foarte posibil, dar nu pentru toată lumea. Există familii atât de sărace încât nu își permit să zâmbească. Există familii care au uitat (sau nu au știut vreodată) care este gustul pâinii.

Haideţi să rupem din normalul nostru o rază de speranță astfel încât cel puţin 25 de familii nevoiaşe să aibă parte de Crăciun. Nu există sume prea mici. Cei de la Fundația Bucuria Darului au o listă (foarte lungă) cu familii ce au trecut dincolo de limita sărăciei, dar puteţi propune şi voi dacă cunoaşteţi familii în aceeași situație.

Începând cu 6 decembrie, veţi găsi la intrarea în Magnolia o cutie în care puteti dona cât doriţi. Există și posibilitatea de a dona online în contul Fundației cu mențiunea “Bucuria Crăciunului”.

Foarte important de știut este că donația voastră va fi dublată de către noi. Vă vom ţine la curent zilnic cu sumele strânse.

Campania se va desfășura în perioada 06-23 decembrie, urmând ca în 24 decembrie darurile să ajungă la cele 25 de familii nevoiaşe. Ne-am propus să le ducem brad, cozonac, masa de Crăciun, câteva dulciuri şi jucării, îmbrăcăminte sau încălţăminte, în funcţie de nevoi.

Donaţi cu inima deschisă, de fiecare dată dăruitul este cel mai frumos cadou pe care vi-l puteţi face.

Fundaţia Bucuria Darului e deja cunoscută de brasoveni şi de companiile din zonă care s-au alăturat proiectelor fundaţiei. Vă invităm pe https://bucuriadarului.ro/ să aflaţi mai multe despre ea, despre beneficiari şi despre cum vă puteţi implica

Vă mulțumim tuturor că ne sunteți aproape. Puterea lui “Împreună” este mare şi prin ea putem genera schimbări în bine.

https://bucuriadarului.ro/implica-te/doneaza/