Expoziție de fotografii - Magnolia

Expoziție de fotografii

Continuăm seria expozițiilor din zona de food court, cu una de fotografie, intitulată “Răcădău, cartierul meu de suflet”, ce include fotografii din frumosul nostru cartier și oraș, realizate cu talent de către Dany Photography.

Despre Daniel:
”Pasiunea pentru fotografie a început prin 2014 când am dat de un telefon Nokia, apoi pur și simplu s-a declanșat ceva în mine și am început sa îmi placă să fac poze la tot ce părea frumos sau avea unghiul numai bun pentru poză. A urmat alt telefon mai performant, apoi mi-am cumpărat primul aparat foto. De acolo pot spune că am tot evoluat până în momentul de față. Pagina tot prin 2014 am început să o creez, după un album făcut cu poze pe profilul meu. Am întrebat prietenii cum ar fi să-mi creez o pagină doar pentru poze. Am primit un feedback pozitiv așa că am luat decizia. Inițial m-am mulțumit cu 1000 de aprecieri, dar am ajuns până în momentul de față la aproape 11.000 de aprecieri, mulți brașoveni și de peste hotare cărora le este dor de casă.
Despre mine pot spune ca îmi place frumosul, fotografia, sportul, în special ciclismul și pedalez cât pot de des, de 3, 4 ori pe săptămână. Iubesc muntele, de aceea aproape în fiecare weekend încerc să merg pentru o oaza de liniște și aer curat.”