Arhive Food court - Magnolia

𝔹 𝕒 𝕣 𝕚 𝕟 𝕟 𝕚

Terasa unde se relaxează prietenii din Răcădău.

Barinni te aşteaptă zilnic, cu tot felul de băuturi: cafea, limonadă, smoothie, cocktail-uri, bere …. toate proaspete și delicioase pentru un plus de energie și mai ales, de voie bună!🥰

Îţi recomandăm să testezi și berea nefiltrată la draft … e super!

Terasa e deschisă zilnic, între orele 10:00 și 22:00.

Dăfud Dudes

Dragi iubitori de burgeri, de-acum puteţi savura favoriţii voştri de la food truckul parcat chiar la intrarea în Magnolia. Cei doi fraţi super pricepuţi vă aşteaptă zilnic între 12-20 cu burgeri proaspeţi, delicioşi şi la preţ mai mult decât rezonabil. Îi puteţi lua la pachet sau servi aici pe terasâ.

https://www.facebook.com/Dafuddudes

0750 406 096

Ma Pizza

MA PIZZA este făcută cu maia. Ne luăm timpul necesar pentru a face aluatul cu maia, un aluat lejer, ușor digerabil pentru organism. Peste blat așezăm ingrediente de top în zece combinații, așa cum ne-au arătat prieteni italieni pricepuți, care ne-au învățat cum se face o pizza ca la mama ei.

Facem și livrări în tot orașul așa că poți comanda pentru acasă – telefonic sau online (www.mapizza.ro) sau prin platformele de livrări Tazz și Glovo

MA PIZZA este felia ta de fericire! Mai ia o felie!

Telefon: 0720 767 504 și 0729 168-998

Website: https://www.mapizza.ro/

Haplea

Haplea e dorința voastră de a gusta mâncare de calitate. Haplea poate fi un zâmbet plutind în ciorba de perișoare, un gând vesel, rătăcit printre sarmale sau emoția copilăriei în mâncarea de acasă! Haleala ca pe vremuri!:)

Website: www.haplea.ro

Telefon: 0756 039 039

Dei Frati

Dei Frati Magnolia, ăla de lângă casă. Povestea pastelor noastre se împarte între Răcădău, Piața Enescu și fericirea celor care ne vizitează!

Email: deifratibv@gmail.com

Telefon: 0722 848 556

Cartofisserie

Cartofisserie s-a născut din dragoste de cartofi. Noi respectăm cartofii şi modul lor de viaţă. Ne plac cartofii crescuţi cu grijă, mângâiaţi de soare şi culeşi cu răbdare. Ne plac cartofii nestresaţi, proaspeţi şi aromaţi.

La Cartofiserie, cartofii intră pe uşa din faţă şi primesc loc la lojă. Pentru că sunt oaspeţi de vază, îi primenim cu răbdare şi îi lăsăm să se relaxeze cât se cuvine. Tratăm cartofii cu grijă şi pasiune.

Odată ajunşi la noi, cartofii ştiu că mai bine de atât nu se poate. Noi respectăm cartofii şi dreptul lor de a fi prăjiţi cum se cuvine.

Amestecăm sosuri felurite, pentru gusturi aparte. Adevăraţii cartofi prăjiţi sunt scăldaţi în sosuri condimentate, cu ierburi şi arome, pentru o experienţă completă a gustului desăvârşit.

Pentru că iubim cartofii, ducem împreună povestea lor mai departe.

Tel.: 0729 824 182