Oaki Junior Club

Loc de joaca si petreceri copii

Oaki® Junior Club – functioneaza din anul 2006 si se adreseaza copiilor si adolescentilor.

Pentru ca stim cat de importanta este atentia si grija acordata copiilor, la locul de joaca Oaki® Junior Club din Brasov, copii nu sunt doar supravegheati ci sunt antrenati in jocuri, concursuri, minidiscoteca si activitati cu scop educativ de catre pedagogul Oaki. Pe timpul cate se afla la locul de joaca, copiii pot servi produse pregatite in bucataria proprie dupa meniu A la carte si pot consuma bauturi nonalcoolice de la barul clubului.

Daca aveti nevoie de cateva ore pentru a va rezolva anumite probleme, pentru a merge la cumparaturi sau la o intalnire importanta, copilul dumneavoastra poate ramane la noi in siguranta iar daca timpul va permite va rugam sa petreceti timpul in spatiul special amenajat pentru parinti unde puteti servi masa à la carte, puteti consuma bauturi alcoolice sau nonalcoolice, urmari programe preferate de televiziune sau naviga pe internet (free wireless internet).

Locul de joaca pentru copii dispune de saltea gonflabila, piscina cu bile, tobogane, pod suspendat, tunele, si multe alte jucarii si surprize pentru copii. Spatiul de joaca este acoperit cu materiale profesionale care asigura o protectie maxima copiilor aflati la joaca.

Program de functionare:

  • Luni-Vineri: 10:00 – 21:00
  • Sambata – Duminica: 10:00 – 20:00

Telefon rezervari petreceri copii la Oaki Club Junior: 0371 131 828
Persoana de contact: Alina Breazu

Telefon: 0744 971 240
Fax: 0372 877 598
E-mail: office@oakiclub.ro
Web: www.oakiclub.ro

SUS