Jocurile cartierului Răcădău - Magnolia

Jocurile cartierului Răcădău

2 octombrie

Dragi vecini, părinți, copii, bunici, prieteni din Răcădău, abia așteptăm să ne vedem sâmbătă, 2 octombrie, la prima ediție a Jocurilor cartierului nostru. Haideți să facem un pic de mișcare împreună! Vom avea nenumărate activități și concursuri sportive recreative și distractive tare.

🏐🏸🥏 De la ora 11:00, în Parcul Trandafirilor, vom juca volei, badminton, fresbee, ne vom aminti cum se sare elasticul, iar doamnele se pot relaxa făcând yoga sau pilates. Nu vor lipsi nici tradiționalele competiții de șah și table sau cele de ștafetă, ca alergatul în sac, lingura de lemn cu ou ori cursa cu obstacole.

⛹‍🚴🎯 De la ora 13:00, la peretele colorat de la Magnolia, cei mai îndemânatici în mânuirea trotinetelor, rolelor, bicicletelor ori a mingii de baschet își vor putea dovedi și ei măiestria.

🕵️‍♀‍ De la 11:00 cu mic, cu mare, pe cont propriu sau împreună cu familia ori colegii de școală vă invităm să descoperiți cartierul, participând la Quest. Cu harta în mână veți trece printr-o serie de puncte de interes local, iar la final, dacă ați parcurs întregul traseu până la ora 15:00 veți participa la tombola cu premii super simpatice.

🎶🎹🎷 Ziua se va încheia pe terasă, pe ritmuri de jazz și muzică interbelică, la concertul extraordinar Iulia Răceanu & FashionBand.

Vă îmbrățișăm cu drag și vă așteptăm la mișcare!🤗