Colorăm terasa - pictură prin stropire - Magnolia

Colorăm terasa – pictură prin stropire

18 iunie

11:00 - 14:00

Dragi prieteni,

Sâmbătă, 18 iunie de la 11:00 la 14:00, vă invităm la peretele lateral de la Magnolia să colorăm cu picături vesele de vopsea canapelele, mesele, băncile și scaunele de la terasă, tot mobilierul din lemn.

Va fi un mare, mare atelier cu prieteni de toate vârstele, la care ne vom relaxa și vom picta folosind tehnica stropirii. Este o tehnică originală și foarte distractivă, căci nu limitează în nici un fel creativitatea. Ne vom umple de zâmbete colorate, din cap până-n picioare, așa că vă recomandăm o ținută potrivită.?

Avem pregătite și câteva surprize care să completeze atmosfera de vacanță: face painting & pictură pe canvas pentru cei mici, popcorn, limonadă, vată de zahăr și tombolă cu premii pentru toți participanții.?

Participarea la acest atelier se face pe bază de înscriere, în limita locurilor disponibile, prin SMS la ?0727086191, cu menționarea persoanelor participante: adulții pentru colorarea mobilierului de la terasă și copiii pentru activitățile dedicate lor.Vă îmbrățișăm cu drag și abia așteptăm să ne revedem!?

#ÎmpreunăColorămTerasa#MagnoliaBrașov#Terasă#Răcădău