Clubul de Vacanță - Magnolia

Clubul de Vacanță

Yuuuupi!  Din 4 Iulie relansăm Clubul de Vacanță la Magnolia!

Am pregătit pentru lunile Iulie si August activități distractive & educative pentru a petrece o vacanță frumoasă de vară, împreună cu prietenii din Răcădău. Vom avea vizionări de filme, ateliere creative, vom ieși și ne vom juca pe afară, vom merge în drumetii si excursii interesante.

Accesul este GRATUIT, iar pentru participare este nevoie de inscriere prin SMS la 📞0727086191, cu menționarea activității.

Programul pentru săptămâna următoare este:

  • luni, 4 iulie, de la 11:00 vedem The Croods la Cinemateca din #sufragerie. Cu popcorn & limonadă vom viziona un film de animație super drăguț, dublat în limba română, care urmărește prima familie modernă a lumii pe parcursul călătoriei lor de-a lungul vieții. Vârsta minimă pentru participare este 7 ani.
  • marți, 5 iulie, de la 11:00 în #sufragerie, fetele de la Aatma vă așteaptă la un atelier creativ, de modelat lut la rece, la care veți realiza împreună cu ele un suport simpatic & vesel pentru creioane. Vârsta minimă pentru participare este 5 ani.
  • miercuri, 6 iulie, ieșim de la 10:30 la joacă în Parcul Trandafirilor. Alexandra & Bianca v-au pregătit jocuri ale copilăriei tare distractive, numai bune pentru a petrece în aer liber. Vârsta minimă pentru participare este 5 ani.
  •  
  • joi, 7 iulie, de la 11:30 vă invităm în #sufragerie la un atelier de pictat pe sticlă. Împreună cu creatorul popular Cornel Sculean veți descoperi frumusețea acestui vechi meșteșug din Țara Bârsei. Vârsta minimă pentru participare este 8 ani, îl recomandăm în special adolescenților.

Stați pe aproape pentru surprize, veselie și culoare.