Clubul de vacanță - Magnolia

Clubul de vacanță

3-7 iulie

Copii, din 3 iulie începe Clubul de Vacanță la Magnolia!🥳

Am pregătit activități distractive & educative pentru o frumoasă vacanță de vară cu prietenii din Răcădău.☀️

Participarea la Clubul de Vacanță presupune o contribuție de 5 lei/activitate pentru fiecare copil. Banii strânși vor fi donați către Fundatia Bucuria Darului pentru copiii de la Căsuța Educației.😉

Înscrierile se fac, în limita locurilor disponibile, prin SMS la 📞0727086191 cu menționarea activității dorite. Participarea este condiționată de primirea mesajulului nostru de confirmare.😉

Programul pentru săptămâna următoare este:

🎬 luni, 3 iulie de la 11:00 la Cinemateca din #sufragerie, vedem Elefantul magicianului. Cu popcorn & limonadă veți viziona un film fantasy de animație, dublat în limba română, în care un băiat acceptă cu hotărâre provocarea unui rege de a îndeplini trei sarcini imposibile în schimbul unui elefant fermecat. Vârsta minimă pentru participare este 7 ani. Durată vizionare: 1h 40. Număr maxim participanți: 40.

📚 marți, 4 iulie de la 11:00 în #sufragerie, fetele de la Aatma vă așteaptă la un atelier creativ în care veți realiza un jurnal de vacanță, în care să adunați cele mai frumoase amintiri de peste vară. Vârsta minimă pentru participare este 6 ani. Durată atelier: 1h. Număr maxim participanți: 24.

🎏 miercuri, 5 iulie de la 11:00, ne vedem pe terasa Magnolia și ieșim în Parcul Trandafirilor. Împreună cu Alexandra & Bianca veți pregăti mai întâi mici peștișori zburători și apoi vă jucați cu ei, alergând în aer liber. Vârsta minimă pentru participare este 5 ani. Durată atelier: 1h. Număr maxim participanți: 30.

🎨 joi, 6 iulie de la 11:00, vă invităm în #sufragerie la un atelier de pictat pe lemn. Împreună cu creatorul popular Cornel Sculean veți descoperi frumusețea acestui meșteșug. Vârsta minimă pentru participare este 6 ani. Durată atelier: 1h 30 m. Număr maxim participanți: 24.

🎎 vineri, 7 iulie de la 11:00 în #sufragerie, veți descoperi povestea celebrelor păpuși japoneze Daruma și veți meșteri împreună cu Alexandra de la Experiente Japoneze propria noastră păpușică din lut. Îi veți putea transmite dorințele voastre pentru sezonul de vară. Vârsta minimă pentru participare este 6 ani. Durată atelier: 1h 20 m. Număr maxim participanți: 30.

Vă așteptăm cu drag în Magnolia, la Clubul de vacanță!🤗

#ClubulDeVacanță#SufrageriaDinRăcădău#MagnoliaBrașov#Răcădău