Clubul de vacanță - Magnolia

Clubul de vacanță

11-14 iulie

Vara asta ne bucurăm împreună cu prietenii din Răcădău la Clubul de vacanță!😎

Programul pentru săptămâna următoare este:

🌈 luni, 11 iulie de la 11:00 vedem Motanul Încălțat la Cinemateca din #sufragerie. Este un film de animație tare simpatic, dublat în limba română, ce prezintă adevărata poveste a Motanului, a Mitului, a Legendei și, bineînțeles… a Botinelor. Limonada și popcornul vor completa perfect atmosfera. Vârsta minimă pentru participare este 7 ani.

🌈 marți, 12 iulie, plecăm în drumeție pe Tâmpa împreună cu Andreea Radics de la Cu cei mici la inaltime! Ne întâlnim la ora 10:00 pe terasă, de unde plecăm spre Tâmpa, urcând pe la treptele lui Gabony. Ajunși sus, pe șaua Tâmpei ne vom juca, vom descoperi natura și vom învăța să facem un adăpost. Apoi coborâm prin Răcădău și ajungem la ora 14:00 pe terasă de unde părinții & bunicii îi vor prelua pe cei mici. Vârsta minimă pentru participare este 6 ani.

🌈 miercuri, 13 iulie de la 11:00, ne vedem în Sufrageria din Racadau la un nou atelier creativ. Împreună cu Mirela de la MiruArt_Pictura pe haine vom picta o pușculiță ce are forma unei căsuțe de lemn, care ne va fi tare utilă, nu-i așa?🙃 Vârsta minimă pentru participare este 6 ani.

🌈 joi, 14 iulie, de la 11:30 ne revedem cu creatorul popular Cornel Sculean la un nou atelier de pictat pe sticlă, în #sufragerie. Atelierul este recomandat copiilor un pic mai mari, cu vârsta de minim 8 ani.Accesul este GRATUIT, iar pentru participare rugăm părinții să-i înscrie pe cei mici, în limita locurilor disponibile, prin SMS la 📞0727086191, cu menționarea activității dorite.😉