Clubul de vacanță - Magnolia

Clubul de vacanță

4-7 iulie

Copii, din 4 iulie începe Clubul de Vacanță la Magnolia!🥳

Am pregătit pentru voi activități distractive & educative pentru a petrece o vacanță frumoasă de vară, împreună cu prietenii din Răcădău.☀️

Accesul este GRATUIT, iar pentru participare rugăm părinții să vă înscrie, în limita locurilor disponibile, prin SMS la 📞0727086191, cu menționarea activității dorite.😉

Programul pentru săptămâna următoare este:

🌈 luni, 4 iulie, de la 11:00 vedem The Croods la Cinemateca din #sufragerie. Cu popcorn & limonadă vom viziona un film de animație super drăguț, dublat în limba română, care urmărește prima familie modernă a lumii pe parcursul călătoriei lor de-a lungul vieții. Vârsta minimă pentru participare este 7 ani.

🌈 marți, 5 iulie, de la 11:00 în #sufragerie, fetele de la Aatma vă așteaptă la un atelier creativ, de modelat lut la rece, la care veți realiza împreună cu ele un suport simpatic & vesel pentru creioane. Vârsta minimă pentru participare este 5 ani.

🌈 miercuri, 6 iulie, ieșim de la 10:30 la joacă în Parcul Trandafirilor. Alexandra & Bianca v-au pregătit jocuri ale copilăriei tare distractive, numai bune pentru a petrece în aer liber. Vârsta minimă pentru participare este 5 ani.🌈 joi, 7 iulie, de la 11:30 vă invităm în #sufragerie la un atelier de pictat pe sticlă. Împreună cu creatorul popular Cornel Sculean veți descoperi frumusețea acestui vechi meșteșug din Țara Bârsei. Vârsta minimă pentru participare este 8 ani, îl recomandăm în special adolescenților.

Abia așteptăm să ne revedem la Clubul de vacanță!🤗