Hai să ne cunoaștem - Magnolia

Hai să ne cunoaștem

Suntem o mică armată în spatele poveștii Magnoliei. O armată blândă, atentă la detalii și care are grijă ca lucrurile să meargă bine, iar în caz că lucrurile merg bine, facem tot posibilul să le ducem spre foarte bine.
De la cei înarmați cu mopuri și ștergare (Nicoleta, Tatiana, Simona, Maria, Ghiță și Mircea) care se întrec în hărnicie, până la cel cu stiloul, care își asumă toate deciziile importante (Dragoș), toți cei de aici au roluri bine stabilite în cadrul Magnoliei și zâmbete pentru toți cei ce ne trec pragul.
Corina și Emese sunt vocea și ochii complexului comercial, cu ele vorbiți și aici și la telefon, și tot ele sunt prezente la toate activitățile. Teo și Tango au cele mai frumoase 6 picioare de la noi.❤️🐶 Levi poate repara orice oricând iar Iulian se ocupă de partea de relații comerciale.
Food court-ul este teritoriul doamnei Nico, care împreună cu Andreea, mâna ei dreaptă, fac ca partea gustoasă a Magnoliei să fie impecabilă.
Avem și vecini care ne ajută: Cristina, ne e tare dragă și e tare pricepută la comunicare.
Deviza noastră rămâne: “când totul merge bine este meritul echipei, rarele, micile și inevitabilele sincope sunt vina șefului”.😁
Ăștia suntem, voioși și plini de dorința de a deveni mai buni.
Vă îmbrățișăm strâns și sincer.🤗
P.S: poza nu este de la carnaval, suntem mascate doar pentru că respectăm regulile și ținem la sănătatea tuturor!