Camera copiilor - Magnolia

Camera copiilor

Avem o veste grozavă pentru micuții prieteni din cartier, dar și pentru părinții acestora! Astăzi am inaugurat „Camera Copiilor”, sus la etaj în Magnolia, lângă Sufragerie!?

Este un loc gândit pentru cei mici, cu vârsta de până în 6 ani. Ei se vor putea juca în voie, colora și desena, asculta povești ori citi o cărticică veselă. Astfel, așteptarea bunătăților din food court le va fi mai plăcută, iar părinților mult mai ușoară.☺️

Avem și câteva reguli simple, de bun simț, expuse la intrare, pentru a avea o experiență minunată de fiecare dată când ne vizitați. Responsabilitatea le aparține celor mari, părinților, care îi vor supraveghea pe cei mici pentru a fi în siguranță.?

În weekenduri vom pregăti aici activități pentru cei mici. Vor învăța să deseneze, să picteze, să meșterească lucrușoare ori să participe activ la scurte povești cu animăluțe.

Leuțul, mamutul, leneșul și alte animăluțe simpatice vă așteaptă cuminți în „Camera copiilor”, care a prins culoare odată ce a fost pictată de Paula. Îi mulțumim tare mult!??

Vă îmbrățișăm cu drag și vă așteptăm pe la noi, să vizitați și Camera Copiilor!?

#CameraCopiilor#MagnoliaBrașov#Răcădău