Verde MagnoMonstrul vine la MAGNOLIA SHOPPING CENTER!

by / Thursday, 09 October 2014 / Published in Evenimente

Daca primele semne ale toamnei 2014 si-au facut aparitia atunci trebuie sa incepem sa ne gandim la Halloween. Trebuie sa ne gandim deja sa ne procuram costumele preferate. Asadar Magnolia Shopping Center pregateste ceva special pentru cei mici si va anunta ca un nou personaj patrunde in lumea de la Magnolia Shopping Center!

In data de 1 noiembrie este ziua lui Verde MagnoMonstrul, iar el isi anunta prietenii din timp sa fie sigur ca petrecerea va fi una cu multi copii si de succes! De ziua lui Verde MagnoMonstrul si tu esti unul dintre invitati.

Pregateste-te din timp si nu uita costumatia, este obligatorie!

Si cum de Halloween nu trebuie sa lipseasca dovlecii sculptati, Magnolia Shopping Center te provoaca la concurs! Adu cu tine si dovelacul tau personalizat iar cel mai frumos dovleac va fi premiat!

In plus Magnolia iti ofera de ziua lui Verde MagnoMonstrul si sesiune de face-painting, concursuri cu multe premii si super distractie!

Asadar daca vrei sa vii sa il cunosti pe Verde MagnoMonstrul nu rata petrecerea. Te asteptam sambata 1 noiembrie incepand cu ora 16.00 la Magnolia Shopping Center! Verde MagnoMonstrul te va surprinde!

Delaco

Avon

Plusoptic

KronBun

SUS